1:
2:
3:
4:

OTOBÜSLÜ 2 GECE 3 GÜN KAZANLIK GÜL FESTİVALİ

Tur Hareket Detayları

Kalkış Yerleri:
BURSA - İSTANBUL
Tur Hareket Tarihleri:
05 Haziran

Tur Programı

  • 1. Gün
    BURSA - İSTANBUL - KAPIKULE SINIR KAPISI

    Siz değerli misafirlerimiz ile Miratus Turizm önünde buluşuyoruz ve 22:00'da hareket ediyoruz. İstanbul’da belirtilen noktalardan belirlenen saatlerde siz değerli misafirlerimizi de alarak keyifli yolculuğumuza devam ediyoruz. Ara molalar eşliğinde devam eden yolculuğumuzda Kapıkule Sınır Kapısı'na varıyoruz. Çıkış işlemlerimizin ardından Bulgaristan ülkesine giriş yapıyoruz.Kapıkule sınır kapısına varışın ardından pasaport ve gümrük işlemleri sonrası Bulgaristan’a giriş.

  • 2. Gün
    KAPIKULE SINIR KAPISI - PLOVDİV

    Sabah erken saatlerde Filibe’ye vardıktan sonra kahvaltı için mola veriyoruz. Kahvaltımızın ardından , dünyanın en eski şehir yerleşimlerinden biri olan Filibe’de panoramik şehir turuna başlıyoruz. Turumuz esnasında Roma Stadyumu , Hüdavendigar Murat Paşa tarafından yaptırılan Cuma Camii , Müftülük , Nebet Tepe Mevkide yerleşik olan Eski Plovdiv Şehri , Anfi Tiyatro , Fransız Şair ve yazar olan AlphonseLamartine Evi, Hisar Kapı , Bulgaristan Ortadoks Mimarisinin en güzel örneklerinden ve aynı zamanda en eski kiliselerinden biri olan SvetiKostantin&Elena Kilisesi, Balabanov Evi görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuzun ardından hotelimize yerleşiyoruz saat 16:00’da lobide buluşma.  Dileyen misafirlerimiz ile Baçkova Manastır’ı turumuza başlıyoruz. Baçkova Manastırı’ı Bulgaristan'ın Filibe ilinde, ülkenin Rila Manastırından sonra ülkedeki en büyük manastırdır. Turlarımızın ardından hotelimize dönüyor ve hotelimizin spa ve casino imkanlarından faydalanmak üzere serbest zaman alıyoruz.

    Konaklama Grand Hotel Plovdiv’de.

  • 3. Gün
    PLOVDİV (FİLİBE) - SOFYA - PLOVDİV

    Filibe’de otelimizde alacağımız kahvaltının ardından saat (EKSTRA 10€) 10:00’da Bulgaristan’ın başkenti Sofya ya hareket. Yaklaşık 2 saat yolculuğumuzun ardından Sofya’ya ulaşmış olacağız ve Sofya şehir turumuz başlıyor. Uzun yıllar zengin tarihi geçmişiyle günümüze kadar uzanan eserleri ve kültürleriyle ünlü Sofya’da  Alexander Nevski Katedrali , Sofya Kilisesi, Rus kilisesi, Parlamento Binası şimdi Arkeoloji Müzesi olan Ulu Cami, Etnografya Müzesi, Askeri Müze, Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Osmanlı’dan günümüze dek ibadete açık olan Banyabaşı Camii, Sinagog, şimdi kilise olarak hizmet veren Koca Derviş Paşa camii-Kara Cami göreceğimiz yerler arasındadır.Şehir turumuzdan sonra saat 17:00’da Filibe’ye hareket. Otelimize varış yerleşme ve dinlenme ve otelin imkanlarından faydalanmak için serbest zaman.

    KONAKLAMA GRAND HOTEL PLOVDİV'DE.

  • 4. Gün
    PLOVDİV - KAZANLIK - KAPIKULE SINIR KAPISI - İSTANBUL - BURSA

    Sabah erken saatte kahvaltımızın ardından saat 07:30’da GÜL FESTİVALİ’ne hareket ediyoruz. Kazanlık’a ulaşmamızın ardından Kazanlık Şehri Gül Festivali ve Bayrak Yarışları ,  Gül Toplama, Güzellik Yarışması , Folklor Gösterileri , Geleneksel Bulgar Unlu Mamülleri Tanıtımı , Gül Reçelleri Tanıtımı ve benzeri bir çok etkinlikle Kazanlık Gül Festivalinin eğlenebilmemiz adına serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanın ardından rehberimizin belirleyeceği noktada buluşup dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Gümrük ve pasaport işlemlerinin ardından Türkiye’ye giriş yapıyoruz. Ara molalar eşliğinde dönüş yolculuğumuzu siz değerli misafirlerimizi aldığımız buluşma noktalarına bırakıp, bir sonraki turumuzda görüşmek dileği ile sonlandırıyoruz.

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

  • Lüks Otobüs İle Ulaşım Ve Programdaki Turlar
  • Grand Hotel Plovdiv’de 2 Gece Konaklama
  • Grand Hotel Plovdiv’de 2 Sabah Kahvaltısı
  • Tüm Konaklama Ve Turist Vergileri
  • Ülke Giriş Ücretleri ve Gümrük Vergileri
  • Otobüsteki İkramlar
  • MİRATUS TURİZM Türkçe Rehberlik Hizmetleri
  • Lokal Rehberlik
  • MİRATUS TURİZM Güvencesi

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

  • Bulgaristan Schengen Vize Ve Servis Hizmet Bedeli - Tur Misafirlerimize Özel 180€ (Vizesi Olanlar Ve Yeşil Pasaportlular İçin Vize Gerekmemektedir.)
  • Yurtdışı Çıkış Harç Bedeli. - Misafirler Tarafından İlgili Bankalara Pasaport Numarası İle Yatırılır.
  • Müze Ve Ören Yeri, Milli Park Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri Ve Molalarda Alınan Yiyecek Ve İçecekler
  • Akşam Yemekleri
  • Günübirlik Sofya Turu (10€)
  • Her Türlü Otel Ekstraları
  • 65 Yaş Üzeri Yolcular İçin Ek Sürprim Sigorta Farkı
  • Yurtdışı Seyahat Sağlık Sigortası (10€)

Ek Bilgiler

İptal Şartları

Vize Bilgileri

Yorumlar